Main Menu

JoomlaWatch Users

JoomlaWatch Agent

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval

JoomlaWatch VisitorsCountries

80.1%United States United States
7.3%Croatia Croatia
4%Israel Israel
2%Austria Austria
1.6%Germany Germany

Visitors

Yesterday: 1
This Week: 2
Last Week: 1
This Month: 14
Last Month: 114
Total: 682


OTVORENO PISMO ŽUPANU PRIMORSKO GORANSKE PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Subota, 05 Studeni 2016 17:19

Otvoreno pismo namijenjeno za Našeg poštovanog Župana regije Primorsko Goranske, imenom i prezimenom - Zlatko Komadina

 

Pozdrav, i svako dobro Vam Naš Župane!

 

Ponajprije naglasak na,- ovo pismo pišem ne namjeravajući Ikoga vrijeđati.

Ja kao osoba na svojoj poziciji, Vi na svojoj i Ostale osobe, koje će biti spomenute nalazimo se u slijedećoj, mojega pojašnjenja, prilici.

Činjenično stanje o kojem imam svoje mišljenje, i zašto je takvo kakvo je, i da li očekivati riješenje koje bi svima odgovaralo.

Riješenje koje bi doprinjelo nepovredivosti Javnih površina?

Kako je došlo do toga da su Javne Površine u nemilosti,jer nije moguće obranit njihovu nepovredivost, i divlje i domaće životinje možemo primjetiti da dolaze na njih, nekoje danju i noću, a nekoje noću?

Ako je Grad, Selo, Naselje, u okružju najezde divljih životinja, ili  u okružju i domaćih i divljih životinja?

Postoji li Riješenje koje bi bilo bezbolno izvedivo za držaoce domaćih, i Lovačke udruge, nazovimo Ih Držaocima divljih životinja, i ovih prvih i ovih potonjih, pod kontrolom, jer za tim Riješenjem vape Treće Osobe, koje zahtijevaju Riješenje  - Riješenje o nepovredivosti Javnih Površina, a pod njih se podrazumijeva i Državna Cesta D - 100.

Izvedeni Moj zaključak

Ako Meni dolazi Komunalni Redar, Ja se pozivam na Našeg Župana, Vas, pa na pitanje koje On Meni postavlja odgovaram slijedećim riječima:

Moje Ovce su viđene da idu Cestom D - 100. Moje Ovce su viđene i na ostalim javnim površinama. To se događa zato jer Državna Cesta D - 100 nije osigurana strujom kroz žice električnog pastira koja bi odbijala divlje i domaće životinje.

Jer žice nisu postavljene.

Ako su pašnjaci na kojima pasu domaće životinje, uz to što su pašnjaci, a ujedno spadaju i pod lovište, na kojem gospodari neka od otočkih Lovačkih udruga, onda se podrazumijeva da su i domaće i divlje životinje osuđene da budu osuđene!

Naravno, za pojavljivanje na Cesti D - 100, i na ostalim javnim površinama.

Uputim utješnu riječ Komunalnom Redaru koja glasi:

Prenesi Neutješnima, kojima smetaju Moje Ovce, jer se posvud pojavljuju da je to iz razloga jer su osuđene na suživot sa Predatorom, Divljom Svinjom. Nekad nelegalno ovčarenje, pripućivanjem ovaca postalo je pogubno za Ovcu, jer ju Predator sa lakoćom uhvati i poždere. Zato ovce ne pripućujem. Osim rušenja suhozida od strane divljači, i ovce imaju priliku istu tu radnju napravit. Ali reci Im da se vrt i cvijeće daju zaštitit postavljanjem pletene žice. Neka Im i sam Grad ponudi pomoć po tom pitanju. A Moje je da svakodnevno svoje ovce držim na oku i interveniram na njihov dolazak na Javne Površine, i upad na privatna zemljišta.

Ako se slažete sa ovim Mojim utješnim riječima koje upućujem Neutješnima, onda je na Vama poštovani Župane, da isto to potanko objasnite Ovim Trećim Osobama, koji za ovakve slučajeve zovnu Komunalnog Redara i eto ti belaja ( Beleja ).

Svakako utjehu potrebuje i On, Komunalni Redar, kojem "skidam kapu" jer se uredno odazove, vrši svoju dužnost, a na Nama dvojici je Naš Župane, da im šapnemo  utješnu riječ, e a sad, koja bi to riječ Njima trebala šapnuta od Vas, bila?

 

odgovor zahtijeva:

Ovčar iz Beleja

Jordan Kučić

 

Ažurirano Srijeda, 09 Studeni 2016 08:33